Vaasan yliopiston professori Panu Kalmi kansainvälisen talousosaamisen verkoston toiseksi vetäjäksi

Vaasan yliopiston taloustieteen professori Panu Kalmi on nimetty toiseksi vetäjäksi uuteen kansainväliseen talousosaamisen tutkijaverkostoon.

G53 Financial Literacy and Personal Finance Research Network-verkoston toinen vetäjä on amerikkalaisen George Washingtonin yliopiston professori Annamaria Lusardi, joka on myös Vaasan yliopiston kunniatohtori sekä DigiConsumers-tutkimushankkeen Advisory Boardin jäsen.

Kansainvälisen talousosaamisen verkoston tarkoituksena on edistää talousosaamisen tutkimusta, kehittää vuoropuhelua tutkimuksen tekijöiden ja sidosryhmien välillä sekä parantaa nuorten tutkijoiden mahdollisuuksia erikoistua aiheeseen.

Toimintamuotoina verkostolla ovat muun muassa vuotuinen konferenssi, jatko-opiskelijoiden kesäkoulu ja työpaperisarja. Verkostoa isännöi Global Financial Literacy Excellence Center George Washingtonin yliopistossa.

Kuvateksti: Vaasan yliopiston kunniatohtori, George Washington Universityn professori Annamaria Lusardi ja Vaasan yliopiston professori Panu Kalmi johtavat uutta kansainvälistä talousosaamisen tutkijaverkostoa. Kuva: Vaasan yliopiston arkisto