Kevään 2021 Pitäisikö huolestua -webinaarisarjan tallenteet

Digitalisoituminen on muuttanut vauhdilla arkipäiväämme, kun yksityiset ja julkiset palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Myös vapaa-ajanvietto ja sosiaaliset suhteet ovat muuttuneet vuosikymmenten takaisesta. Koronakriisi on vielä vauhdittanut tätä muutosta, ja pakottanut lähes kaikki digiloikkaan. Tässä kolmen webinaarin sarjassa keskustellaan digitalisoitumisen vaikutuksista arkeemme.

Sarjan järjestää Strategisen tutkimuksen ohjelma Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa. Tutkijat tarkastelevat digitalisoitumista tuoreiden tutkimustulosten valossa, ja eri sidosryhmiä edustavat keskustelijat tuovat esiin digitalisoitumisen laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä.

11.3.2021 
Pitäisikö huolestua, jos julkiset palvelut ovat vain digiä?

Keskustelijoina neuvotteleva virkamies Marjukka Saarijärvi valtiovarainministeriöstä, pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell Kuluttajaliitosta, tutkimusprofessori Tarja Heponiemi DigiIN-tutkimushankkeesta ja apulaisprofessori Karoliina Talvitie-Lamberg IDA-tutkimushankkeesta.

Katso tallenne (1:31 tuntia)

20.4.2021 klo 15.00-16.30
Pitäisikö huolestua, jos raha on vain digiä?

Keskustelijoina professori Mika Pantzar Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksesta, professori Terhi-Anna Wilska DigiConsumers-tutkimushankkeesta, tutkija Jukka Ruohonen IDA-tutkimushankkeesta ja talousneuvonnan asiantuntija Erkki Ukkola.

Katso tallenne (1:30 tuntia)

20.5.2021 klo 15.00-16.30
Pitäisikö huolestua, jos ajankäyttö ja sosiaaliset suhteet ovat aina digiä?

Keskustelijoina mm. Suomen alueen yhteiskuntasuhdejohtaja Heidi Jern Googlesta, professori Susanna Paasonen IDA-tutkimushankkeesta, professori Kirsti Lonka DigiConsumers-tutkimushankkeesta ja projektipäällikkö Anni Täckman Rusetti ry:n VEERA-hankkeesta.

Katso tallenne (1:30 tuntia)

Lisätietoja:

Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa –ohjelman ohjelmajohtaja Minna Lammi, etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi